2021 Noi Ramadan Calendar Numărătoarea inversă DIY din Lemn Eid Mubarak Ornament Sertar Partid Decor de Lemn de Mici Bomboane Cadou Sertar

Produs nou

In stoc

39.93lei

Adauga la lista dorintelor

Puncte:

1、Bine Meșteșug: ornamentul este din lemn Eid Mubarak DIY piept de sertare Acest lucru este într-adevăr un minunat și unic lucru.

2、Practice de Decorare: ornament este foarte potrivit pentru acasă decorare perete și, de asemenea, poate fi folosit ca decor interior de camera ta.

3、Design Practic: ornamentul este potrivit pentru Musulmani, Islamul Eid sau alte festivaluri.Și acesta poate fi folosit ca decor și poate stoca obiecte mici.

4、Bine Structura: ornament este fabricat de înaltă calitate de protecție a mediului bord din lemn masiv, structura stabila, neted, sănătos și ecologic.

5、Decor Fin: ornamentul este usor de asamblat, care vă permite să implementați talentul de inovare.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Dimensiune produs: 40x30x6CM/15.75x11.81x2.36in

Material: Tochigi material lemnos

Greutate: 750 grame

Ambalare: sac de OPP

Lista De Ambalare:

1 * Din Lemn Ramadan Ornament

Notă:

Pachetul nu include bateria.Și produsul necesita 2 1.5 V butonul de celulă.

Notă:

Este recomandat ca cel mic modul ecran pe smartphone-uri în termen de 6.5 inch, iar ecranul mare modul de pe telefoane peste 6,5 inci.

Metode de plata:

Puteți face plata folosind oricare dintre metodele de mai sus și pls plătească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin 9gaguri.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dvs. odată ce s-a terminat.

Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, va trebui să depună o cerere pe 9gaguri.ro.

Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

Toate elementele sunt verificate și ambalate, de asemenea, înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea pachetului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile și ar putea fi un pic mai mult la unele pustiu.

Puteți alege rapid de transport maritim metodă dacă doriți să obțineți pachetul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Returnare și Rambursare:

Vom retrimite sau rambursare în cazul în care pachetul este pierdut, deteriorat în tranzit, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: bomboane femei, calendar din lemn, bomboane de partid soareci, mici lanțuri de femei, mini bomboane, adult chestii, cazul bomboane minie, putere de femeie, puterea femeilor, camiseta fata de putere.

Material Lemn, Tochigi material lemnos
Tema Arhitectura
Origine NC(de Origine)
Stil Pastorală
Tip DIY Ramadan Calendar Numărătoarea inversă
Picătură de transport maritim Suport
Tip 1 Eid Mubarak din lemn sertar

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

2021 Noi Ramadan Calendar Numărătoarea inversă DIY din Lemn Eid Mubarak Ornament Sertar Partid Decor de Lemn de Mici Bomboane Cadou Sertar

2021 Noi Ramadan Calendar Numărătoarea inversă DIY din Lemn Eid Mubarak Ornament Sertar Partid Decor de Lemn de Mici Bomboane Cadou Sertar

Produse similare

Compara