Peonfly Fericit Harajuku Barbati Mens Lenea Femei Animal Extraterestru Chili Mustață Lenesi Noutate Ciorap De Bumbac Pieptănat Șosete Amuzante

Produs nou

In stoc

7.25lei

Adauga la lista dorintelor

Produsele noastre au producătorilor de marcă de pe partea de procesare, la preturi mici, de asigurare a calității.Suport ridicata, un număr mare de bun venit sa ne consultati.Tip de element: Șosete Material: 100% Bumbac Ciorap tip: tub de Mijloc Color:Stil de alegere, ca spectacol cinematografic Stil de Moda: Caracteristică: Respirabil, antibacterian Stare: 100% de Brand Nou

OAMENII dimensiune:EUR39-46 USA7.5-12

1

SATISFACTIA CLIENTULUI

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Transport

1.Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.Cantitate mare de ordine Dacă aveți orice întrebări cu privire la taxele de transport, vă rugăm să ne contactați.

2.Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Comenzi speciale de utilizare Express comerciale Express.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 2 până la 7 zile lucrătoare.

Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri,Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.

Vă rugăm să înțelegeți,cu toate acestea,taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.

Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe 9gaguri.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transfer bancar).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de 9gaguri.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Politica De Returnare

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii.Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.Multumesc!

Etichete: piper, omul ciorap, alien neca, alien tricou, lenea jucărie, jucărie extraterestru, led lenser, harajuku tricou, piper rosu, men sock.

Origine NC(de Origine)
ciorap 1 șosete sportive, Șosete Sport, șosete baschet, Șosete Ciclism
ciorap 8 rularea ciorapi, Șosete Drumeții, schi sosete, volei șosete, șosete de tenis
Ciorap Tip Sosete Unisex
Obscene Imagine No
Mare Echipa
sock 2 polo șosete, snowboard șosete, bicicleta șosete, pilates șosete
Grosime STANDARD
Material BUMBAC, Poliester, Spandex
ciorap 9 ciorapi ciorapi, jordan șosete, poziția șosete, sosete de bumbac
ciorap 6 șosete calde, șosete termice, șosete termice, șosete termo, șosete de iarnă
Sugestiv Sexual No
ciorap 4 bumbac șosete, șosete pufoase, angora șosete, sosete din bambus, șosete tricotate
Numărul De Model șosete pentru bărbați
ciorap 5 șosete noutate, șosete de moda, șosete amuzante, ciudat viitor șosete, elite sosete
sock 3 skateboard șosete, skate șosete, șosete de golf, baseball șosete, rugby șosete
ciorap 7 Șosete drăguț, kawaii șosete, art șosete, fericit șosete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Peonfly Fericit Harajuku Barbati Mens Lenea Femei Animal Extraterestru Chili Mustață Lenesi Noutate Ciorap De Bumbac Pieptănat Șosete Amuzante

Peonfly Fericit Harajuku Barbati Mens Lenea Femei Animal Extraterestru Chili Mustață Lenesi Noutate Ciorap De Bumbac Pieptănat Șosete Amuzante

Produse similare

Compara