Femeie de moda T-shirt fără mâneci tricou Casual femeie de Mari dimensiuni de top

Produs nou

In stoc

20.61lei

Adauga la lista dorintelor

Atenție: Pentru nevoile de transport, rochia pe care ai primit-va avea o ori fenomen.Vă rugăm să nu vă faceți griji, acest lucru ori situația va dispărea după prima dată când a șterge sau de călcat. !Despre culori: Imaginile sunt doar mostre de referință.Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși. !Despre dimensiunea: Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri.Vă rugăm să ignore dimensiunea etichetelor vine cu o cârpă.Dimensiunea etichetelor, uneori, poate fi mai mult decât o descriere dimensiuni, deoarece acestea sunt pentru Chinezi.Suntem 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.

Despre Feedback-ul Suntem un magazin on-line, feedback-ul dvs. este foarte valoroasă pentru noi.Când te elemente, ai putea verifica totul cu atentie.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vom aprecia dacă ați putea să ne dea un feedback-ul pozitiv.ȘI SĂ NE DEA 5 STELE.Dacă credeți că avem nevoie pentru a îmbunătăți ceva, este foarte amabil să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a pleca negativ feeback.Noi credem că există o soluție rezonabilă.Multumesc mult!!!Au o frumoasă zi de Cumpărături.

Etichete: gravide, costume de baie, gravide, costume de baie, carouri roz costum, long puffer vesta, elegant rochie, 2018 pentru femei de moda, bikini gravide, moda tiktok, ladi, 70.

Maneca Stil Regulat
Decor Nici unul
Gen Femei
Material Poliester
Stil Casual
Origine NC(de Origine)
Sezon Primavara/Toamna
Topuri De Tip Tees
Guler V-Neck
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tip De Element Topuri

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Femeie de moda T-shirt fără mâneci tricou Casual femeie de Mari dimensiuni de top

Femeie de moda T-shirt fără mâneci tricou Casual femeie de Mari dimensiuni de top

Produse similare

Compara