Noua Gamă Largă De Curea Curea Din Piele Pointer Ceas Barbati Bratari Pentru Femei Punk Retro Vintage Rosu Verde Boho Masculin Cadou Bijuterii

Produs nou

In stoc

42.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descrierea produsului: Elemente de tip: ceas Electronic

Material: piele, Aliaj Lungime: reglabil 17CM-25CM Greutate: Aprox 100g Produse Poza:

Plata: 1:Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de VIZĂ,Moneybook,etc 2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a face o plată.

3.Banii tăi sunt în siguranță în contul 9gaguri.ro,vă Rugăm să faceți o confirmare pe 9gaguri.ro și elibera banii după ce mărfurile sunt primite.

Transport maritim: 1.De obicei, Vom livrare toate produsele din comanda dvs. în termen de 2 zile,când vom primi plata. 2.De obicei, se va lua 15-35 zile puteți obține pentru dumneavoastră dacă alegeți China Post Air Mail. 3.De obicei, va dura 5-10 zile puteți obține pentru dumneavoastră dacă alegeți DHL,FedEx,EMS,etc.

Întoarcere: 1.Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb. 2.Înainte de discuții-ne inapoi elemente,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback: 1.Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegeți că am valoare de client service enorm. 2.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați Dacă aveți orice alte întrebări,vă Vom răspunde cât mai repede.

Etichete: sac impermeabil, omul ceas, aliang mens watch, ceas, oamenii cu p, bratara femei, bărbați ceas, curea barbati din piele, verde barbati ceas, om.

Cazul Formei Oval
Certificare Nici unul
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Stil simplu
Diametru Cadran 40mm
Caz Grosime 12mm
Caracteristică Nici unul
Lungime aprox 16cm-25cm
Tip De Element Ceasuri De Mana Digitale
Nume De Brand QIANZHIYUXIU
Incuietoare Tip Catarama
Carcasa Din Material Aliaj
Origine NC(de Origine)
Mișcarea Digital
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Cutii & Cazuri Material Plastic
Trupa Lungime 26cm
Lățime De Bandă 30mm
Numărul De Model QZW-pk
Greutate aprox 100g
Trupa Tip De Material Piele

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Noua Gamă Largă De Curea Curea Din Piele Pointer Ceas Barbati Bratari Pentru Femei Punk Retro Vintage Rosu Verde Boho Masculin Cadou Bijuterii

Noua Gamă Largă De Curea Curea Din Piele Pointer Ceas Barbati Bratari Pentru Femei Punk Retro Vintage Rosu Verde Boho Masculin Cadou Bijuterii

Produse similare

Compara