În Formă De U Turbina Pliere Tăiere Ferăstrău Pentru Prelucrarea Lemnului Scule Aschietoare Pliabil În Condiții De Siguranță Uneltele De Mână

Produs nou

In stoc

26.19lei

Adauga la lista dorintelor

Caracteristică:

1.De înaltă rezistență, dinți foarte ascuțiți, acoperirea este aplicată de fiecare dată când sunt tras pentru a reduce frecarea și rezistența, accelerând astfel procesul de tăiere.O piuliță este ferm instalată pe lama, și piulița este situat pe mâner, nu prea aproape de margine pentru a reduce inutile îndoire.Anti-rugina, lung-viață, repede-tăiere de înaltă rezistență lamă de tăiere a văzut.

2.Ergonomic și mâner confortabil mâner este un non-alunecare mâner moale conceput pentru a aduce un confort excelent la ferăstrău de mână, în timp ce reducerea mână durere în timpul de tundere.Amplasarea convenabilă de degetul mare pentru a asigura cea mai bună mână de prindere atunci când tunderea.Acest lucru bine gândit-out instrument văzut de design oferă un instrument avansat care nu te va dezamăgi și va dura timp de mulți ani.

3.Multi-scop, robust și durabil: acest sistem de pliere a văzut poate fi folosit ca o grădină de tuns, echipamente de salvare kit, alpinism în aer liber accesorii foarfece tuns, camping kit de echipamente, de înaltă calitate, în aer liber, instrumente este alegerea perfectă, cele mai potrivite pentru tăierea ramurilor, camping lemne de foc , Uscat sau busteni, oase.

4.Oferi mai multe lama poziții pentru a oferi un plus de tăiere confort si reduce oboseala mainii.Greutate redusa, usor de transportat, reduce oboseala în timpul utilizării, dar puternic și durabil, este dificil de a face necesară tăierea.

5.Centura garnituri, design de înaltă calitate, excelent pliere și rapid și în condiții de siguranță blocarea și deblocarea sistemului, se poate fixa ferm lama în loc atunci când în uz, și pentru a asigura siguranță atunci când nu este în uz.Puteți cumpăra această pliere a văzut cu încredere.

Un Tip:

Material: lama: 65# otel

Prindere: fier si plastic

Culoare: negru si portocaliu

Ferăstrău dimensiune: 150 mm

Tip B:

Material: Oțel

Culoare: așa cum se arată

Dimensiune(Opțional): ferăstrău Mic: lungime totală 395mm, a văzut lungime 180mm

Mijloc a văzut: lungime totală 465mm, a văzut lungime 210mm

Mare văzut: lungime totală 540mm, a văzut lungime 250mm

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 3.Înainte de a cumpăra, vă rugăm să confirmați că dimensiunea produsului este de vrei să cumperi.

Etichete: Mașină de tăiat via, grădină mână, nit scule de mână, tăiere prin forfecare copac, mașină de tăiat via set, auto scule de mână, puternice unelte de mână, bonsai instrument, foarfecă bonsai, bonsai cutter.

Mașină De Tăiat Via Tip clichet
Caracteristică Mâner Anti-Alunecare, Pliere, Lungime
Numărul De Model Pliere Văzut
Tăiere Instrument De Tip Tăierea Ferăstraie
Material Metal
Finisare Acoperite cu PTFE
Nume De Brand Toorise
Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

În Formă De U Turbina Pliere Tăiere Ferăstrău Pentru Prelucrarea Lemnului Scule Aschietoare Pliabil În Condiții De Siguranță Uneltele De Mână

În Formă De U Turbina Pliere Tăiere Ferăstrău Pentru Prelucrarea Lemnului Scule Aschietoare Pliabil În Condiții De Siguranță Uneltele De Mână

Produse similare

Compara