T500+ Plus Ceas Inteligent 2021 1.75" HD IWO 13 MAX Bluetooth Apeluri Tapet Personalizat Monitor de Ritm Cardiac Sport Smartwatch PK W26 W46

Produs nou

In stoc

79.40lei

Adauga la lista dorintelor

2021 IWO 13 MAX Ceas Inteligent T500+ plus 1.75"HD Bluetooth Apeluri Tapet Personalizat Monitor de Ritm Cardiac Sport Smartwatch PK W46 W26

Parametrii De Ceas

1.Procesor:MTK2502D

2.Dimensiuni:38.5*44.5*14mm

3.Curea meterial:gel de Siliciu

4.Ecranul principal:1.75 inch HD IPS 320*385 Pixeli

5.BT 3.0 4.0 suport bluetooth apel

6.Modul de încărcare:încărcare Magnetic

7.Ecran tactil:ecran tactil Complet

8.Culoare:Negru ,argint,aur roz,rosu,albastru

9.Baterie:200mAh

10.Rezistent la apa:IP67

11.Aspectul material:aliaj de Zinc

Urmăriți Funcția:

Bluetooth telefon, joc,Tapet Personalizat , consumul de memento, de oxigen din sange, modul sport (funcționare în aer liber, mersul pe jos, alpinism, alergare), Facebook, twwiter, WhatAPP, calendar, memento mesaj , ritm cardiac, monitorizare somn, muzică Bluetooth, SMS, apel de înregistrare, calculator, SIRI, ceas deșteptător, foto de la distanță, cu pas de numărare, a tensiunii arteriale, adresa de carte, în căutarea pentru telefon mobil, et

Uita-Limba: Engleză, Arabă, Persană, Thai, Vietnameză, Franceză, Cehă, Rusă, Spaniolă, Portugheză, Greacă, Turcă, Poloneză

APP Limba :engleză, arabă, persană, Thai, Vietnameză, franceză, cehă, rusă, spaniolă, portugheză, greacă, turcă, poloneză Pachet inclusiv:

1* Ceas Inteligent; 1* cablu de Încărcare;

1*Manual de utilizare; 1* Cutie de vânzare cu Amănuntul, Dacă aveți nevoie de imagine reală și să coopereze mai profund,vă rugăm să adăugați whatsapp: +8618025385782

Noi sprijinim en-gros & dropshipping, vă rugăm să contactați-ne direct pentru mai multe detalii, multumesc.

Urmați Magazinul nostru pentru a Obține Mai multe Reduceri.Bine ati venit comanda,prietenul meu cel mai bun!SUS SUS SUS!!!!

Ecran Color Ceas Inteligent

Lumină și pline de culoare,viziune Uimitoare

1.75 inch Ecran Complet Viziune mai Largă

1.75 inch ecran mare,rezolutie 320*385,saturația culorilor de până la 80%,culori luminoase,ecran mare de înaltă rezoluție aduce un domeniu mai larg de vizibilitate și mai bogată imagine detalii.

320*386 ecran Complet ,1.75 inch ecran Mare

Slim mai Bine Red Eye-catching Albastru Luminos

Smart Split Screen Display

Variabile disc pagina suporta smart split screen funcția de afișare,

Funcția de Split screen poate link-ul de la funcțiile utilizate frecvent mai repede

Split screen funcția de afișare

1.Vreme de afișare

2.De afișare a datei

3.Principala aplicație de afișare

Funcționare:dreapta Treceți pe fata de ceas pagină pentru a afișa un ecran divizat pagină,glisați la stânga sau atingeți și gol cadran pagină pentru a reveni

Bluetooth, call telefon mobil sincronizare comunicare

Utilizați difuzoare de înaltă fidelitate,bluetooth apeluri hands-free,display de înaltă definiție originală de sunet,fie că este vorba de sport sau de conducere,acesta va fi împins la ceas în timp, atunci când apelurile telefonice,unul-faceți clic pe răspuns,gratuit mâinile tale,și de a face comunicarea mai liber.

Asistent voce inteligent cere Siri cu un singur clic

Suport asistentul vocal de telefoane mobile de pe piață,și starea conexiunii bluetooth nu este nevoie să scot telefonul,apăsați lung vocea funcția de asistent pe ceas, puteți cu ușurință problema insturctions.

O varietate de fantastic și rece interfețe

Built-o varietate de modă și la modă interfețe pentru a satisface diverse estetica,cadranul este elegant și rece,cu o cheie de comutare și un brand nou look.moda se răcească,ține pasul cu cele mai recente tendințe,și se potrivesc-ți propriul stil de moda cum vă place.

Criptare puternică protecție

Inteligent de înaltă rezistență algoritm de criptare pentru a proteja intimitatea personala vă oferă un privat și exclusiv puțină lume.

Atunci când o parolă este activată în setări,ecranul este pornit după ce ecranul este oprit,trebuie să introduceți parola pentru a debloca ceas

Multi-scena UI application de selecție

O varietate de meniu dinamic stiluri pentru a satisface utilizarea de zi cu zi a diferitelor operațiuni obișnui,a comuta cu ușurință cu o singură cheie,personaliza stil exclusivist.

Custome dial împinge

În plus față de built-in de apelare,puteți împinge, de asemenea, imagini în telefon la ceas ca o fata ceas,nu ezitați să utilizați imaginea ta preferată ca o fata ceas,alege mai bogat și ușor de a crea propriile lor unic de apelare.

Echipat cu high-calitate chips-uri

Echipat cu high-calitate MTK2502 chip,memorie mai mare,pentru ceasuri suficient suport hardware face ceasul rula mai rapid și mai stabil,Redus de energie design,utilizare normală pentru o săptămână,de așteptare pentru 75 de zile și 10 ore de viață a bateriei.

Decompresie jocuri

Conține rafinat decompresie jocuri,de relaxare și de relaxare,și relaxați-vă în orice moment.

IP67 Waterpoof aplicabile la mai multe scenarii

Cunosc internaționale IP67 rezistent la apa standard,adânc rezistent la apă,fără griji poartă,poti purta ceasul să se spele pe mâini,ploaie,înot,și ușor de a se adapta la diferite medii.

Memento:

Ceasul este rezistent la ploaie, transpiratie, și de spălare de mână.

Pentru că ceasul are un corn hole, în scopul de a prelungi durata de viață a viziona, vă rugăm să nu pune ceasul în apă sau culoare ceas, nu-l utilizați în baie sau în saună.Produsele electronice se tem de vapori de apă.Vă puteți proteja ceasul.Folosit de mai mulți ani!

În timp Real împinge sincron primi tot felul de mesaje

Sincroniza cu telefonul mobil,suport memento SMS/push QQ,WeChat,Facebook,mesaj de la aplicații sociale precum Twitter sunt afișate sincron,și informații importante, nu este de ratat.

Monitorizarea ritmului cardiac pentru a proteja sănătatea dumneavoastră troughout zi

Folosind importate optice rata de inima,combinate cu inteligenta rata de inima algoritm precis de monitorizare a ritmului cardiac,prin scientificall cuantificate mare de date,puteți vedea de zi cu zi rata de inima curba protejează sănătatea fizică și mentală.

Etichete: smartwatch, t500, iwo smartwatch, iwo w26, smartwatch w46, bărbați ceas, w46, smarwatch, smartwatch iwo 13 rose, w26.

joaca joc Suport
Carcasa Din Material Aliaj
Dropshipping Suport
Stil Sport
Grad Impermeabil Viața Rezistent La Apa
sistemul Android Wear, De proprietate OS, Sistemul de OPERARE Android, ios
Tip Pe Încheietura Mâinii
Origine NC(de Origine)
Camera Din Spate Nici unul
Split Screen Suport
PROCESOR Producător Mediatek
Compatibilitate Toate Compatibile
Mecanism No
Dimensiunea De Afișare 1.75 inch
44mm Suport
Capacitatea Bateriei 180-220mAh
ROM 128MB
personalizat fata ceas Suport
Descarcă APP Disponibile No
Forma Ecranului Runda
Nume De Brand Hisomone
Mai Multe Cadrane Da
GPS No
Baterie Detasabila No
RAM 128MB
1.75 inch Suport
Limba engleză, Rusă, Spaniolă, POLONEZĂ, Portugheză, Franceză
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Material De Trupa Gel de siliciu
Cartela SIM Disponibil No
Funcția Passometer, Tracker De Fitness, Somn Tracker, Mesaj De Memento, Memento Apel, Răspunde La Apel, Apel, Remote control, Mesaj De Notificare, Cronograf, Ceas Deșteptător, Saptamana, Luna, Rata De Inima Tracker, Muzica Interactiv, Calendar, Iluminat, Calculatoare
Banda Detasabila Da
Mișcarea De Tip electronice
Rezoluție 320*385
Modul De Rețea Nici unul
En-gros Suport
Certificare Nici unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

T500+ Plus Ceas Inteligent 2021 1.75

T500+ Plus Ceas Inteligent 2021 1.75" HD IWO 13 MAX Bluetooth Apeluri Tapet Personalizat Monitor de Ritm Cardiac Sport Smartwatch PK W26 W46

Produse similare

Compara