Reîncărcabile Capsule de Cafea pentru Cafea Senseo Filtru de Cafea Espresso Filtru de Instrumente Coffeeware

Produs nou

In stoc

175.38lei

Adauga la lista dorintelor

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Capsula de perete este în duritate superioară pentru menținerea prototip de bine la temperaturi ridicate, astfel încât abur de înaltă presiune poate fi injectat în capsulă și cafea este complet precipitat cu crema, asigurarea mellowness de cafea.

Plastic, capsule de cafea nu poate fi reciclată sau biodegradabile, și o cantitate mare de deșeuri de plastic care aduce mari prejudicii mediului rămâne.Reutilizabile capsulă de calitate alimentară din oțel inoxidabil este substitut perfect pentru capsule de plastic.

Elimina problema de cafea pulberi souring, oxidare după expunerea la aer.Pune o capsula de cafea în capsule mașină de cafea, este nevoie de doar mai puțin de 1 min pentru a face o ceașcă de espresso Italian, asigurându-se că toată lumea ar putea face rapid un grad profesional-standard de cafea.

Bucurați-vă de cafea cu reîncărcabile capsula de cafea de la eu Cafilas.Datorită tehnologiei inovatoare, veți obține o cafea delicioasă cu o mare de crema.

Cu accesorii incluse, puteți umple cu ușurință din oțel inoxidabil capsulă cu dumneavoastră personale, cafea, ceai sau cacao.

dimensiuni:69.5 x 60 x 12mm

Material:otel inoxidabil

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

2 x capsula

1 x lingură

1 x perie mica

1 x praf de ciocan

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: pod senseo philips, capsula adaptor ns, capsulă de cafea, baterie filtru de cafea, capsula adaptor nespresso, cafea machin, Express, avidartisan daedalus bobina diy, ceașcă de cafea senseo, ventilator casnic.

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Reîncărcabile Capsule de Cafea pentru Cafea Senseo Filtru de Cafea Espresso Filtru de Instrumente Coffeeware

Reîncărcabile Capsule de Cafea pentru Cafea Senseo Filtru de Cafea Espresso Filtru de Instrumente Coffeeware

Produse similare

Compara