Panza Pictura Arta Imagini pentru Perete Postere si Printuri Camera de zi Dormitor Scandinave Home Decor Alb Negru Cuadros

Produs nou

In stoc

11.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere Produs:

1.Posterele sunt imprimate pe panza, care este un fel de cel mai bun material pentru poster.Este gros,puternic și rezistent la apa.Afișul are culori luminoase,evident imprimare efect și nu va dispărea. 2.Aplicabile locuri: living, dormitor, camera copiilor, bucatarie, restaurant, peretele din fundal, etc. Panza pictura este un bun arta de perete și estetice cameră decor.

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Este vorba de un poster numai, fara rama.În scopul de a salva costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat în timpul transportului.Poster cu rama din imagine este doar folosit ca un efect de afișare. 2. Poster are nici o margine albă.Dacă ai nevoie de margine albă,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi. 3. Daca doriti alte dimensiuni sau imprima propria dvs. imagine, vă rugăm să ne contactați. 4. Dimensiunea este măsurată manual.Toleranța este de 5mm. 5. Culorile pot fi ușor diferite din cauza monitor de calculator setare,sau starea ta de mobil din.

Ambalare și Transport:

1. Posterul este ambalat în plastic dur tub care are o bună protecție. 2. Cele mai multe pachetul va fi livrat cu număr de urmărire în 1~3 zile lucratoare prin intermediul "9gaguri.ro Standard Shipping" . 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda. 4. Data de livrare de așteptat vor fi afectate de vamal,logistică locală și unii factori necontrolabili.Uneori poate dura mai mult pentru a primi pachetul,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde scopul de protecție.

Calitate și Servicii:

1. 100% Satisfacție este garantat. 2. Toate imaginile sunt de înaltă definiție versiune , vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact. 3.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să 5 stele și feedback-ul pozitiv.Acest lucru ne va încuraja să facă mai bine.Vă mulțumesc!

Etichete: poza perete poster negru, cadru de imagine alb-gri, canva de imprimare, valea morții, poster de perete, înțepător alb, ulei de floarea, ornament oglinda, vopsea, panou de perete, papell.

Este Dispozitiv Inteligent No
Original No
Origine NC(de Origine)
Cadru No
Material Panza
Numărul De Model FBY131
păpădie poster Panza De Artă
Poze de Perete Scandinave Decor Acasă
Stil Pastorală
Subiecte Flori
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Modul cadru Oglinzi Înrămate
Baza De Sprijin Panza
Tip Panza Tiparituri
Forma Dreptunghi Verticale
Mediu Ulei

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Panza Pictura Arta Imagini pentru Perete Postere si Printuri Camera de zi Dormitor Scandinave Home Decor Alb Negru Cuadros

Panza Pictura Arta Imagini pentru Perete Postere si Printuri Camera de zi Dormitor Scandinave Home Decor Alb Negru Cuadros

Produse similare

Compara