De Vară 2020 Doamnelor Sexy Bretele Spaghete De Moda Pentru Femei Culoare Solidă Vesta Pentru Potrives Vesta De Calitate Hei Topuri Femeile

Produs nou

In stoc

7.79lei

Adauga la lista dorintelor

73029 Femei Vesta 1

Material: Poliester

Culoare:Ca Imagine

Detalii: 1cm=0.393 inch, 1 inch= 2.54 cm

Dimensiuni Lungime Bust S 50-60cm 60-70cm M 51-61cm 64-74 cm L 52-62cm 68-78 cm XL 53-63 cm 72-82cm Fel Sfaturi: 1. Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea fi o ușoară diferențeleîn ceea ce privește culoarea ton de site-fotografie și elementul real. 2. Element de Măsură de mână, ar putea fi de 1-3cm diferite, înțelegere fel va fi mult mai apreciat

1.DESPRE FEEDBACK-UL

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare .Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

2.DESPRE TRANSPORT

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat.Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

3.DESPRE ÎNTOARCEREA POLITICA DE SCHIMB

Magazinul nostru online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită.Deci calitatea este garantata.De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare .

B: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Elementul este numărul de SKU

*Imaginea de defecte .

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

4.GARANȚIA NOASTRĂ

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Etichete: topuri șifon munca de birou, top, simplee top sexy, bretele femei baieti, moda coreeană jucarii, cami top, copii crop top cu o fusta, top femei, tankini de top, vara topuri femeile 2020 sexy si elegant.

Decor Nici unul
Numărul De Model Femei Topuri
Stil Sexy Si De Club
Varsta Varsta 18-35 Ani
Topuri De Tip Rezervor Topuri
Îmbrăcăminte Lungime scurt
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Tesatura Tip Sifon
Material Poliester

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

De Vară 2020 Doamnelor Sexy Bretele Spaghete De Moda Pentru Femei Culoare Solidă Vesta Pentru Potrives Vesta De Calitate Hei Topuri Femeile

De Vară 2020 Doamnelor Sexy Bretele Spaghete De Moda Pentru Femei Culoare Solidă Vesta Pentru Potrives Vesta De Calitate Hei Topuri Femeile

Produse similare

Compara