2 BUC 4FT(1.2 M) 360° Intemperii Spirală a CONDUS Bice Lumina Cu Steagul Controlate De la Distanță Și Aplicații Simultan Cu Funcția de Blocare

Produs nou

In stoc

560.24lei

Adauga la lista dorintelor

2 BUC 4FT(1.2 M) 360° Spirala CONDUS Bice Lumina w/Flag [20 Culori] [rezistent la Intemperii] Cu Dacning/Alungare și Poate Controlate de la distanță și aplicații Simultan cu Funcția de Blocare

Noua Facilitate: Acesta Poate fi Controlat de la Distanță și Bluetooth APP, în același timp, Operațiunea este mult Mai Convenabil. 2-în-1 combinație,Două LED-uri bice partaja un controler,sync activat și schimba culorile,nici o întârziere.

Funcția de blocare: Puteți Seta Propria Parolă, astfel încât ceilalți nu se Poate Conecta la CONDUS Bice, nu Va fi Deranjat în Timp ce Conduceți.

Gratuit Setare: Culoarea Rândul lor Pot fi Determinate de Preferințele dumneavoastră. Roșu sau galben-portocaliu, Roșu Intermitent Frecvența de Lumina de Frână Poate fi de Asemenea Setat de tine.

Performanță excelentă - rezistent la apa, socuri, practic indestructibil, și ușor de instalat, cu o conectare rapidă de bază.

Modul de DIY: Unic Sărituri Modul te Face Deosebit Orbitor în Mulțime .Puteți Seta, de Asemenea, Dans Modul de Culoare în Funcție de Preferințele Dumneavoastră.

Notă:vă Rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de instalare!!! 20 de combinații de culori, 5 nivele de luminozitate, și 10 modele de flash; dacă sunteți de numărare, care este de 1.000 de opțiuni diferite!

INSTALARE - Un șurub și două fire,folosit de Obicei pentru vehicule off-road, cum ar fi Nisip Șine/Caruciorul,SxS,ATV/UTV,4x4,Jeep-uri,Barca,etc!Atașați la orice tip de antenă muntele și sârmă până la întrerupător.

În Fața Pachet

De testare în mod constant limitele dintre om și mașină, off-road entuziaști cursa prin arșiță și picăturile de ploaie, peste neiertătoare deșerturi și în jos cicatrici pe pante de munte de la distanță variază.E o pedepsi distracție, și dacă echipamentul nu este de până la provocarea, se poate sta acasa.Rezistent la apa IP65 nominală, practic incasabil, și ușor de instalat, nostru bice rock la fel de greu ca tine.Și cu 20 de combinații de culori, 5 nivele de luminozitate, 10 modele de flash, și un finisaj negru elegant, va arata minunat in timp ce toti ceilalti se mananca praful.

Siguranța cu Fler

Dacă ești aruncat în sus de cocoș cozi în pădure, care rulează larg-deschis pe partea de dune, sau doar se joacă în noroi, super LED-uri luminoase bice va tine vizibilă chiar și în cele mai rele condiții.Ne-am înghesuit în 50% mai multe Led-uri decât modelele anterioare și cu o spirală de 360° design, cu LED-uri noastre bici devine o atenție serioasă.Vrei mai mult?Am inclus chiar și cleme, carabină inele, și un steag American cu bice.

Control de la distanță pentru Locații de la Distanță

Off-road este de aproximativ lăsând totul în urmă, pierzand o săptămână proastă, și sentimentul că, la acel moment, nimic altceva nu există.Noi înțelegem că fiecare piesă de echipament ar trebui să spori experienta off-road, nu lua in drumul tau.De aceea am conceput noastre cu LED-uri bice cu un simplu control de la distanță.Ușor de înțeles de control vă permite să formați rapid în culoarea pe care doriți, alege-ți modelul de flash, și întoarce-te să faci ceea ce îți place.Puteți utiliza chiar și o singură aplicație la distanță pentru a controla mai multe unități!

Caracteristici

20 de combinatii de Culori

5 niveluri de Luminozitate

10 modele de Flash

Evaluare IP67 rezistent la apa

50% Mai Multe Led-Uri

Elegant negru styling

Conectare rapidă baza

Pachetul Inclus:

2* 4FT Spirală Bici

1*Controler și Baterie

2*Steagul American

4* Flag Titularul Set

2* Snap-Pe Bază de Montaj si elemente de Fixare

1* Controller Driver

1* Manual De Instrucțiuni

Etichete: xr pijamale.

Tip De Element Atmosfera Lampa
Certificare CE
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

2 BUC 4FT(1.2 M) 360° Intemperii Spirală a CONDUS Bice Lumina Cu Steagul Controlate De la Distanță Și Aplicații Simultan Cu Funcția de Blocare

2 BUC 4FT(1.2 M) 360° Intemperii Spirală a CONDUS Bice Lumina Cu Steagul Controlate De la Distanță Și Aplicații Simultan Cu Funcția de Blocare

Produse similare

Compara