NAVĂ RAPIDĂ! Pisici Câini Anti Portabil Îngrijire Orală Dentare Spray Pet Spray de gură Rău de Dinți, Deodorant Tratament Miros Elimina TSLM1

Produs nou

In stoc

4.95lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

"RESPIRAȚIA ÎNTR-O STICLĂ" - ELIMINA INSTANTANEU RĂU CÂINE ȘI PISICĂ RESPIRAȚIA: Vindeca animale de companie respirația ÎN CONTACT cu puternic spray de gură, că remediile și transformă câine rău respirație și put kitty suflare în Veci Catelus sau o Pisicuta Respirația!Siguri NU conține toxice, alcool sau pesticide, dar are un GUST ANIMALE de companie DRAGOSTE.

"ANIMALE DE COMPANIE DENTIST ÎNTR-O STICLĂ" – DINTE DE PULVERIZARE ELIMINĂ TARTRUL, PLACA SI BOLI GINGIVALE.Pune VIAȚA în PERICOL boli orale apar la 70-80% din companie către vârsta de 3 ani. În timp ce majoritatea produselor NUMAI improspata respiratia, (sau conțin stomac-supărător ingrediente) noastre alcool-free dog spray de gura si a placii & tartru remover reduce riscul de boli orale prin furnizarea de zi cu zi naturală de placa si de tartru de control pentru câini și pisici.De asemenea, funcționează bine ca un ajutor digestiv!

De FAPT, FUNCȚIONEAZĂ mai BINE DECÂT câinele respirația oase, odorizant tratează, respirație odorizant de mentă pentru câini, dentare ros, câine apa de gura, sau alte dinți de câine de curățare și produsele de îngrijire dentară.Ingredientele naturale au proprietati anti-septice proprietăți, și să livreze rezultate la un NIVEL ENZIMATIC, eliminând CAUZA RĂDĂCINĂ de rău respira, placa, tartru, și boala parodontală înainte de a fi prea târziu.Acesta este cel mai simplu mod de a obține o respiratie proaspata pentru câini și pisici, în timp ce oferă protecție la fel de bine :)

SIMPLU DE UTILIZAT și ANIMALE de companie PLACE GUSTUL: pur și Simplu adăugați 3 – 5 spray-uri în companie bol de apă ȘI 2-3 spray-uri de-a lungul gingiilor & dinți (ambele părți) pentru a remedia respiratia urat mirositoare.Pentru că animalele de COMPANIE PLACE GUSTUL ei vor DESCHIDE REPEDE – ca de fiecare dată când le oferi un tratament special!PRO SFAT – Daca animalul tau de companie este puțin ezitant, pulveriza pe o farfurie.Vor repede linge-l, realizezi le place gustul și încep să mă rog pentru el în fiecare zi.MULT mai ușor decât pasta de dinți pentru câini și pisici!

AJUTA SALVA UN animal de COMPANIE CU CANCER și a VEDEA PET-AI AJUTAT să - Dupa sticla vine, vi se va oferi opțiunea de a trimite într-un pic de animalele de companie :) atunci Când , vom dona o parte din profit pentru o companie cu cancer si raspunde cu un pic de animal de companie și animalele de companie au ajutat - o numim "animale de companie ajuta animalele de companie" :) Noi credem că "animalele de Companie Sunt Copii", iar misiunea noastră este de a ajuta salva 200 de animale de companie cu cancer până în 2022!

Caietul de sarcini:

Ingrediente: organic extract de frunze de menta

Organice Telina

apă pură

Acid Citric & Acid Sorbic

Luo Han Guo

Organic De Frunze De Cimbru

Capacitate: 10ML/30ML/50ML

Pachetul Inclus:

10ML/30ML/50ML de Companie Dentare Spray

Etichete: deodorant spray caini, anti-ceață pulveriza, câine pentru, zmee câini, perro, ata dentara titular, câine cu ultrasunete, 5v ic, nava, pat pisica.

Tip De Element Alte
Setați Tipul No
Dropshipping, En-Gros Suport
Tip Câini
Origine NC(de Origine)
Material Alte
Capacitate 10ml/30ml/50ml

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

NAVĂ RAPIDĂ! Pisici Câini Anti Portabil Îngrijire Orală Dentare Spray Pet Spray de gură Rău de Dinți, Deodorant Tratament Miros Elimina TSLM1

NAVĂ RAPIDĂ! Pisici Câini Anti Portabil Îngrijire Orală Dentare Spray Pet Spray de gură Rău de Dinți, Deodorant Tratament Miros Elimina TSLM1

Produse similare

Compara