Laptop 300 buc/cutie Șurub cu Cap Plat Suruburi Phillips Laptop Notebook Șuruburi Set Kit pentru calculator mic set de șuruburi instrument.

Produs nou

In stoc

10.74lei

Adauga la lista dorintelor

Detalii Produs:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Computer mic șurub cu cap plat Phillips screw laptop notebook set de șuruburi instrument.

Convenabil pentru tine de a repara laptop.

Stocate într-un caz de plastic, ușor de utilizat și transportat.

Durabil și practic.

Forma: Phillips cu cap Plat șurub

Cantitate: 300 buc/cutie

Culoare: Negru

Dimensiuni:

M2 * 3, M2 * 4, M2 * 5, M2, * 7, M2, * 8, M2 * 10,

M2.5 * 3, M2.5 * 4, M2.5 * 5, M2.5 * 7, M2.5 * 8, M2.5 * 10 M2.5 * 12,

M3 * 3, M3 * 4 (fiecare dimensiune 20buc)

Livrare de conținut:

300pcs x laptop șuruburi

1 buc x cutie de plastic

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 0.1-0.3 mm.

2. Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.cumpărături fericit!

Satisfacție de Garantare prima Noastră prioritate este de a provede cu un ușor,plăcut,și anxietate-free experiență de cumpărături vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o clar,sincer și descrierea completă a produselor noastre și de condițiile lor suntem întotdeauna gata să vă ajute dacă aveți întrebări sau întâmpinați o problemă ,dar dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu un produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați este foarte impottant pentru noi că ai un pozitiv si 5 stele tranzacție cu noi.vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ.am weill încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Daca nu sunt on-line,vă rugăm să lăsați un mesaj,vă vom răspunde odată vă conectați.ne răspunde la fiecare mesaj, cu excepția nu am primit mesajul tău.Rambursare vom accepta restituire în cazul în care produsul nu ca descrisă în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate.Vă rugăm să furnizați fotografii.Putem oferi o rambursare completă.Sau trimite un nou articol, Dacă produsul este pierdut.Sau greșit numărul.Dacă am face o greșeală.Vom accepta rambursare parțială de compensare

Servicii După ce a primit plata.Vom trimite bunurile în termen de 12 de ore

Etichete: șurub mic, notebook șurub, laptop șurub, micro șurub, micro șuruburi kituri, reparatii laptop set, anti-furt bolt, e36 fender, set de șuruburi, portabil wii.

Forma Cap plat Phillips screw
Unitate De Stil Phillips
Cantitatea 300 Buc/cutie
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Șurub Tip Șuruburi Pentru Mașini
Material Oțel Carbon
Certificare Nici unul
Culoare negru
Capul Stil Apartament

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Laptop 300 buc/cutie Șurub cu Cap Plat Suruburi Phillips Laptop Notebook Șuruburi Set Kit pentru calculator mic set de șuruburi instrument.

Laptop 300 buc/cutie Șurub cu Cap Plat Suruburi Phillips Laptop Notebook Șuruburi Set Kit pentru calculator mic set de șuruburi instrument.

Produse similare

Compara