Arta moderna Alb Buddha Sculptat Statuia Panza Pictura Budist Postere si Printuri Living Home Decor Mural

Produs nou

In stoc

4.04lei

Adauga la lista dorintelor

Important:

Din cauza decorare store și feedback de la mai mulți cumpărători.

1. Am făcut următoarele ajustări pentru panza: Incepand din data de 19 aprilie 2021 (Ora Pacificului, SUA), toate panza dimensiuni vor fi ajustate în funcție de dimensiunea standard ați achiziționat (toate pînzele au nici o suplimentare de margini albe).

2. Datorită tăiere manual, pot exista 0-1 cm margini albe în jurul valorii de dimensiunea originală.Dar acest lucru nu va afecta frumusețea și de a folosi de panza.

3. Dacă ai nevoie de un plus de 3-5 cm de margine albă, vă rugăm să contactați serviciul clienți, eu vă va oferi cu o margine albă în funcție de cerințele dumneavoastră.

Nume: Panza Pictura

Material: Panza·culoare așa Cum se Arată·Conținut pachet: Bucata·personalizare: Accepta, bun venit Pentru a Personaliza Imaginile Și Dimensiuni. 1. Prețul Este O singură Bucată, Fiecare Dimensiune Corespunde La Diferite Prețuri Și Imagini Diferite,vă rugăm să Acorde o Atenție La Alegerea Dimensiunii Și Imagine.

2. Toate Produsele Nu Conțin Nici un Cadru Sau Redundante Cadru,Imaginea Raport Va Fi Ajustată în Funcție De Dimensiunea Pe care Ați Achiziționat (Imaginea Ați Achiziționat Nu Va Fi Schimbat).

3. Toate Produsele Sunt Tipărite Profesional Cu Cerneală de Înaltă calitate Privind de Înaltă calitate rezistent la apa Mată Panza,Cerneala Vom Alege Este de Înaltă calitate, Ecologice Cerneala Pigment, Ecologic Panza de Bumbac Este rezistent la apa, Nu se Decoloreaza, Și Pot Fi Șterse

4. Ambalarea Și Cadouri: Utilizarea de Înaltă rezistență Tuburi de Hârtie Pentru a împacheta Cadouri Si Cadouri Surpriza

5. Acasă Decor: Camera de zi, Camera Copiilor, Dormitor, Bucatarie, Camera de Studiu, de Birou, de Bar, Etc.

Etichete: diamond set de pictura zen, buddha statu, poster maneca, decor zen, buddha decor, abdesive buddha panza, poster zen, poster de perete, benelli trk 502 acoperi, budismul statuie.

Origine NC(de Origine)
Modul cadru Oglinzi Fara Rama
Original No
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Tip Panza Tiparituri
Cadru No
Subiecte PORTRET
Stil Modern
Baza De Sprijin Panza
Forma Dreptunghi Verticale
Este Dispozitiv Inteligent No
Material Panza

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Arta moderna Alb Buddha Sculptat Statuia Panza Pictura Budist Postere si Printuri Living Home Decor Mural

Arta moderna Alb Buddha Sculptat Statuia Panza Pictura Budist Postere si Printuri Living Home Decor Mural

Produse similare

Compara