MEIZU HD60 ANC Bluetooth Căști fără Fir Tip C Gaming Headset Audiofil Somn Cască Activ de Anulare a Zgomotului Căști

Produs nou

In stoc

343.93lei

Adauga la lista dorintelor

Meizu HD60

Căști De Anulare A Zgomotului

Reduce zgomotul te calmezi

Sony Active Noise Cancelling Cip | 40mm Berylium Placat cu DiaphragmTouch Operațiune | USB-C de Încărcare Rapidă de Lux la prețuri Accesibile de Calitate

Puncte de vânzare High-end Bluetooth si anulare a Zgomotului dual chips-uri de două ori-fed activ de anulare a zgomotului de Lux 40mm beriliu placat cu diafragma Complet stratul de piele de vacă, de lux la prețuri accesibile material Vizualizate tactil USB-C interfață de încărcare rapidă

Anulare A Zgomotului

Scăpa de Zgomot, Bucurați-vă de un Sunet în Tăcere

Binaurale două-mod de microfoane detecta zgomot atât în afara și în interiorul urechii.Prin lucru de anulare a zgomotului chip, se emit anti-zgomot de val în timp real pentru a elimina zgomotul, aducându-vă înapoi la sunet pur de bucurie.

Sony Profesionale De Anulare A Zgomotului Cip

Astfel o uimitoare anulare a zgomotului experiență este dependentă de Sony Profesionale de Anulare a Zgomotului Chip.Pieptănare latență scăzută de procesare a semnalului și excelent amestecat reducere a zgomotului, acest cip se transformă în timp real a sunetului pur, de ascultare în realitate.Între timp, cu igh-rezolutie semnal funcției de procesare, acesta oferă de bază, pentru reducere zgomot digital de muzica de performanță.

Atingeți ușor pentru a Comuta

În conformitate cu obiceiurile de utilizare, sensibil la atingere funcționării Meizu HD60 face mai ușor să funcționeze comutare cu touch.

Glisați în sus și în jos: reglați volumul

Treceți în față și în spate: comuta melodii

Faceți dublu clic: pauză / redare / a răspunde la apel

Atingeți lung: serviciu de trezire asistent de voce

Acoperi Earmuff andLet Afara de Sunet în

Doar ușor capacul dreptul earmuff, puteți comuta rapid de Anulare a Zgomotului Ambiental modul de Sunet fără a lua de pe căști, care este convenabil pentru tine de a vorbi cu oamenii sau să audă ce se happeningaround tine.

Comutator pentru a Schimba Modurile

Comuta comutatorul de la partea de jos a dreptul earmuff pentru a sari între Sunet Ambiental, Anulare Zgomot și moduri Normale.

Berylium Placat cu Diafragma, Personalizate și Neobișnuit

Meizu HD60 a folosit superior beriliu metalic material în dublu cavitatea structura care face un sunet wellmodulated.Pentru a fi mai specific, beriliu placat cu diafragma are caracteristicile acustice de greutate redusa, de înaltă rigiditate și tranzitorii.Personalizate beriliu placat cu diafragma face Meizu HD60 efectua un sunet puternic la frecvențe joase, transparente și luminoase de sunet la mijloc și frecvențe înalte, permițându-vă să se bucure de o mare musicalperformance si simti muzica detalii.

Recent Avansat Conexiune Wireless

Astfel o mare fără fir folosind experiența se bazează pe Qualcomm Cip Bluetooth CSR 8675. Dincolo de rapid și stabil de calitate, se referă mai mult pe aducerea de un minunat experiență de ascultare pentru fiecare iubitor de muzică.

De Brand nou Experiență de Ascultare pentru Tine

Pentru redarea sunetului cu nivel redus de distorsiune rata, purificarea zgomot de fond precum și eliberarea presiunii ureche, Meizu HD60 optimiza și de a regla design de circuit precum și structura internă și externă.Cu mai puțin de 0,5% ultra-distorsiune redusă rata, aduce un mai bine de anulare a zgomotului experiență de ascultare.

Interfață USB-C, FastCharging

Recent avansată tehnologie de încărcare rapidă, locale cu orientare spre viitor interfață USB-C;Taxa de 5 minute pentru a obține 2 ore de viață a bateriei;încărcați Complet bateria 900mAh doar timp de 1 oră să se bucure de 17 ore de wireless de anulare a zgomotului experiență de ascultare.

Aicy este Disponibil Oricând

Salut Aicy, reda muzică!Atingeți lung citație Meizu Aicy asistent de voce.Lasă-ți mâinile libere din operațiuni* Suport Meizu Aicy, Xiao Ai.Siri, etc.

Conversație Clară,Întotdeauna On-Line

Acceptă Qualcomm cVcTM microfon dual apel de anulare a zgomotului tehnologie.Ori de câte ori ai sunat pe metrou sau autobuz, enervant zgomotul de fundal poate fi efectiv bloca.

Mai Multe Materiale, De Calitate Deosebite

Selectate plin strat de piele de vacă oferă permeabilitate excelentă și elasticitate;Prin pură metalurgia pulberilor tehnologia, structura de oțel inoxidabil straluceste cu luciu metalic și prezintă o textură stabilă; integrate în mod Corespunzător tesatura, piele, oțel inoxidabil și alte materiale, căști este deosebit de elegant, cu calitate deosebite.

Confortabil Zgomot Cancellating Experiență pentru Tine

Învelit cu full materiale, earmuff oferă grăsuț simți și mai bine de anulare a zgomotului;Concepute cu mare grijă, șeful fascicul aduce atingere moale și mai mult confort.

Etichete: magazin de căști fără fir, meizu telefon, anker viața q30, grele căști fără fir, marshall parte, meizu pop, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, mobil phone, dispozitiv de management de cab.

Cu Microfon Da
Activă A Zgomotului De Fond Da
Tip Wireless bluetooth
Funcția Pentru Internet, Bar, Monitor Pentru Căști, pentru un Joc Video, Pentru Telefon Mobil, Sport
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 40Hz
Conectori Tip c
Comunicare Wireless+Cablu
Codecs AAC
Nume De Brand meizu
Certificare CE
Sprijin APP Da
Lista De Pachete Manual De Utilizare, Cablu De Încărcare, Jack de 3,5 mm Adaptor
Metoda De Încărcare CABLU
Cupelor De Tip Sigilat
Caracteristici Cu Microfon, Apple Siri Suport, Cablu Detașabil, Active Noice Cancelling, Conexiune Dublă, Controlul Redării
Rezistenta 16Ω
Stil Căști
Buton De Control Da
Control Al Volumului Da
Versiune Bluetooth 5.0
Origine NC(de Origine)
Vocalism Principiu Dinamic
Este wireless Da
Sensibilitatea 103dB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

MEIZU HD60 ANC Bluetooth Căști fără Fir Tip C Gaming Headset Audiofil Somn Cască Activ de Anulare a Zgomotului Căști

MEIZU HD60 ANC Bluetooth Căști fără Fir Tip C Gaming Headset Audiofil Somn Cască Activ de Anulare a Zgomotului Căști

Produse similare

Compara