54x54 CM Clare Celofan rezistent la apa de Flori de Hârtie de Ambalaj Stele PatternTransparent Cadou Wrap Floraria Buchet Cadou Pachetul de Documente

Produs nou

In stoc

37.31lei

Adauga la lista dorintelor

Dacă vă place acest articol ,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră " Lista de dorinte "

Dacă likeour magazin , vă rugăm să adăugați-l la " Magazin Listă "

Multumesc foarte mult !!!

Mare de Plastic Pachet Cadou Geanta Papusa de Ambalare Clar Punga de Celofan Cadou de Crăciun de Ambalare Sac de Papusa Flori Bomboane de Fructe Pâine

Clar hârtie de dimensiune: aproximativ 54×54cm ( de mari dimensiuni )

Pachetul include : 50 de coli de aceeasi culoare

Atentie : este clar hârtie de ambalaj pentru ambalarea , nu saci !

Marfa este frumos, moda.Este potrivit să aștept cadou, papusa, flori și așa mai departe.

Avem mai multe culori pentru tine de a alege .

Materialul de bunuri este protecția mediului.

Toate imaginile sunt luate de către noi înșine , dar culoarea ar putea fi un pic diferit între pozele noastre de pe site-ul și bunurile pe care le comandați .După cum știți , culoarea nu va exact același lucru atunci când se afișează pe monitor diferit .

Vă rugăm să ia în considerare cu atenție înainte de a comanda.

Inainte de plasarea comenzii , vă rugăm să confirmați preț și alte detalii cu noi .

Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara .

Acceptam Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

Produsele noastre sunt din China continentală .După plata de succes , ne va livra bunurile în termen de 3-5 zile lucrătoare .Bunurile dumneavoastră willusually ajunge la 7 la 50 de zile lucrătoare .În rare casses , este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri .Atunci când mărfurile trimise , vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat .

De obicei, vom folosi 9gaguri.ro Standard de Transport maritim și prin 4PX Singapore Post, OM Pro pentru transport gratuit .Puteți alege, de asemenea, alte mai rapid de transport maritim , dar trebuie să plătească costul de transport maritim .

Dacă nu ați primit bunurile, după 50 de zile lucrătoare , vă rugăm să contactați biroul local cu numărul de urmărire .Sau puteți lua legătura cu noi vom vedea cum merge .

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem .

Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că elementul returnate sunt în condiții inițiale .Dacă acestea sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate , cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă .Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere .

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor .

Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația noastră !

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare , dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre , ne pleaseleave feedback pozitiv cu 5 stele .Acesta va lua doar 1 minut .Vă mulțumesc foarte mult .

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele , vă rugăm să contactați cu noi , putem rezolva orice litigiu cu tine în loc de a prezenta feedback-ul negativ să Aliexpree .Vă mulțumesc pentru cooperare .

Toate produsele din magazinul nostru pot fi amestecate !

Cu amănuntul și cu ridicata, toate sunt binevenite !

Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi pentru mai multe informații .Noi vă va oferi un răspuns în 12-24 de ore, cel mult !

Etichete: te iubesc, sac de flori, kraft pachet, crăciunul hârtie de ambalaj, buchet de hârtie, violoncel gât, folie de hârtie, african folie cap, mototoli hârtia, florar bandă.

Origine NC(de Origine)
Material Alte, OPP
Caracteristică Protecția mediului și Frumos
Culoare Roșu Și Mov&Alb&Galben&Roz&Albastru...
Model Inima
Numărul De Model JSBLZ02
Ocazie Nunta Si Logodna, Marele Eveniment, Pensionare, Petrecere De Ziua, Ziua copilului, Ziua April Fool lui, Înapoi La Școală, Anul Nou Chinezesc, Ziua tatălui, Ziua RECUNOSTINTEI, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Halloween, De paște, Absolvire, Aniversare, De Ziua mamei, Cadou, Nunta, petrecere.......
Numărul de Pc-uri 50pcs
dimensiune 54x54 cm
Pachetul include 50 de coli

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

54x54 CM Clare Celofan rezistent la apa de Flori de Hârtie de Ambalaj Stele PatternTransparent Cadou Wrap Floraria Buchet Cadou Pachetul de Documente

54x54 CM Clare Celofan rezistent la apa de Flori de Hârtie de Ambalaj Stele PatternTransparent Cadou Wrap Floraria Buchet Cadou Pachetul de Documente

Produse similare

Compara