60Pcs Curatare Profunda Benzi pentru Nas Pete Remover Nazale Loc Faciale Dot Foaie Autocolant Nas Masca Momeala Pentru Coș

Produs nou

In stoc

15.78lei

Adauga la lista dorintelor

60 De Bucăți, Benzi Pentru Nas Pete Remover Nazale Loc Faciale Dot Autocolant

Caracteristici:

1. Instantaneu desfunda porii: Se poate imediat curata si desfunda porii, purifica pielea ta, și pentru a atinge cel mai profund de curățare în doar 10 minute.

2. Reduce punctele negre: a se vedea efectul imediat; utilizarea continuă poate ajuta la reducerea aspectul de puncte negre și reduce semnificativ dimensiunea porilor.

3. Control tenul gras: activează-ți rutina de îngrijire a pielii; aceasta va ajuta pentru a îndepărta murdăria și ulei din porii, lăsând pielea proaspătă și curată.

4. Ca un punct negru magnet: Nostru unic dezvoltat porilor benzi sunt la fel de sigur și eficient ca un magnet pentru a îndepărta murdăria, reduce uleioasă a pielii, si ajuta la eliminarea punctelor negre.

5. Cum să utilizați: Umed nas cu de îngrijire a pielii de bumbac pentru 2-3 minute pentru a uda nas; scoateți folie transparentă și se pune partea netedă pe nas.Se usuce timp de 15-20 minute, până când complet uscat; când complet uscat, încet și cu atenție, scoateți banda de la margine.

Descriere:

Acest produs este un nazale patch care poate imediat curata si desfunda porii, purifica pielea ta, și pentru a atinge cel mai profund de curățare în doar 10 minute.

Caietul de sarcini:

Aplicabile oameni: general

Material: non-țesute tesatura + film

Termen de valabilitate: trei ani

Ambalare: opac opp sac

Cantitate: 60

Pachetul Inclus:

60 buc * Nazale Loc Faciale Dot Autocolant

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: curat porilor, curata masca, koean foaie masca, corector nazale, nasul autocolant, masca cpap nazal, masca pentru gura si nas, punct negru, cutie pentru masca de fata, cap negru masca.

Nume De Brand LAIKOU
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Oameni general
Termen De Valabilitate Trei ani
Sursa De Alimentare Nici Unul Electric
Cantitatea 60
Ambalare opac opp sac
Material Non-țesute tesatura + film
Funcția Facial Curat, De Strângere A Pielii, Intinerirea Pielii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

60Pcs Curatare Profunda Benzi pentru Nas Pete Remover Nazale Loc Faciale Dot Foaie Autocolant Nas Masca Momeala Pentru Coș

60Pcs Curatare Profunda Benzi pentru Nas Pete Remover Nazale Loc Faciale Dot Foaie Autocolant Nas Masca Momeala Pentru Coș

Produse similare

Compara