Masca Înfricoșătoare De Halloween De Groază Zombie Înfricoșătoare Sângeroase Latex Fata Complet Acoperit Capul Petrecere Cu Costume Cosplay Rău Prop

Produs nou

In stoc

34.85lei

Adauga la lista dorintelor

Masca Înfricoșătoare De Halloween De Groază Zombie Înfricoșătoare Sângeroase Latex Fata Complet Acoperit Capul Petrecere Cu Costume Cosplay Rău Prop

Numele: Masca Zombie Material: de Înaltă calitate din Latex dimensiune: 20 cm*28 cm(1 inch= 2,54 cm) Greutate: 0,5 kg

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite. 2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi o mică diferență față de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți. 3.Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri recenzii.Ne va lăsa o 5 Scoruri recenzii feedback-ul pentru tine.Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să contactați prin intermediul 9gaguri.ro si vom face tot posibilul să-l rezolve.Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ, fără nici communition cu .vă mulțumesc !

1. Vă rugăm să alegeți un mod de transport maritim înainte de a comanda.Vom trimite produsele în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este complet verificat. 2. În general, cele mai multe din Țară ne oferă Transport Gratuit nava de [9gaguri.ro Standard de Transport maritim], Dar unele tara taxa de transport este prea mare, cumpărătorul poate plăti taxa de transport.Vă rugăm să alegeți express căile de transport maritim, dacă aveți nevoie de acest element de urgență. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă.Veți fi notificat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută. 4. Dacă nu primiți elementul în timp de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale.Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru vămuire ori, de trafic sau de zbor gemuri.Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi.Ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare la orice obiect pierdut.

1. Acceptam Alipay, West Union, Paypal, card de Credit.Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail. 2. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc. 3. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Ne va livra produsele la adresa care ai scris-o în 9gaguri.ro, dacă doriți o schimbare, vă rugăm să lăsați un mesaj când plasarea unei comenzi.

Toate articolele vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă există orice probleme, și doriți să se întoarcă elementul pentru noi, vă rugăm să păstrați starea inițială.Apoi, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instrucțiuni înainte de a-l returna.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Taxa de returnare vor fi suportate de tine.

1. Vă rugăm să examineze dimensiune și în funcție de dimensiunea diagramă pentru a alege dimensiunea se potrivesc înainte de achiziție.Vă rugăm să nu ezitați să contactați și să se consulte cu noi despre culoare, dacă nu știți cum de a alege dreptul de culoare. 2. În scopul de a se asigura că puteți primi produsele, vă rugăm să cu atenție confirmati adresa și numele, înainte de a comanda. 3. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Etichete: masca de zombi, masca de zombi, de groază halloween masca, masca de hochei, mască de halloween, masca casca motocicleta, mască de latex, halloween masca latex, catsuit din latex, masca latex masc.

Caracteristică realiste Masca Zombie
gama utilizabile Cadouri, carnaval, De crăciun, De paște, revelion, petrecere de aniversare etc
Greutate Aproximativ 500g
Material Cauciuc
certificate SGS, EN71, ROHS
Fabricarea x-vesel
Tema office acasă petrecere de halloween
Starea de brand nou
Gen Unisex
Tip De Element Măști
Utilizare Specială costume
Numele Departamentului Adult
dimensiune se potriveste pentru majoritatea adulților cap
Culoare Culoare amestecare
Caractere Zombie Înfricoșător Mască De Latex
Origine NC(de Origine)
Tehnica 100% handmade
Pachet polybag si cutie mica

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Masca Înfricoșătoare De Halloween De Groază Zombie Înfricoșătoare Sângeroase Latex Fata Complet Acoperit Capul Petrecere Cu Costume Cosplay Rău Prop

Masca Înfricoșătoare De Halloween De Groază Zombie Înfricoșătoare Sângeroase Latex Fata Complet Acoperit Capul Petrecere Cu Costume Cosplay Rău Prop

Produse similare

Compara