Vinil Masina Folie Racleta Set Fibra De Carbon Fereastră Tentă Folie Magnet Racleta Instrumente Kit Auto Autocolant Ambalaj Instrument

Produs nou

In stoc

40.06lei

Adauga la lista dorintelor

░▒▓ bine ati venit la magazinul nostru ▓▒░

DESCRIERE PRODUS

Caietul de sarcini:

Material: PET

Culoare: Ca imagine arată

Dimensiuni: Ca imagine arată

Pachetul inclus :

1 * mai Moale Duritate racleta

1 * Duritate Medie racleta

1 * Hard Duritate racleta

1 * Magnet racleta

1 * Cutie pentru racleta

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

PRODUS CARACTERISTICĂ

*1.100% de brand nou și de înaltă calitate racleta tool kit.

*2.Bule de aer remover instrument pentru ecran protector de instalare.

*3.Magnetic racleta (portocaliu) este bun pentru aplicarea filme de la plate înguste ddges,curbe și muchii ,concave piese de masina/fereastră/auto.

*4.Negru (greu) racleta este bun pentru aplicarea filme de la plate înguste margini.Roșu (Mediu) racleta este conceput pentru a aplica perfect de film de la îngust curbe și muchii.Albastru (mai moale) racleta este ideal pentru film cerere in înguste, concave părți ale mașinii.

*5.Aplicare: Auto schimbare de culoare film partea de inchidere, geam usa de vinil folie unghi lateral de instalare, autocolante Auto colț decora racleta, cusătură plug marginea colț trim instrumente, etc.

NOTĂ:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

PRODUS ARATĂ

Sfaturi

- Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.

- Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: de mers pe jos aripa, Fibra De Carbon, masina folie de film, masina folie de vinil, bicicleta cadru din carbon, rolex femeie, folie de vinil, film carbon, 3m folie auto, film.

Origine NC(de Origine)
Material Animale de COMPANIE
Tip Fibra de Carbon de film

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Vinil Masina Folie Racleta Set Fibra De Carbon Fereastră Tentă Folie Magnet Racleta Instrumente Kit Auto Autocolant Ambalaj Instrument

Vinil Masina Folie Racleta Set Fibra De Carbon Fereastră Tentă Folie Magnet Racleta Instrumente Kit Auto Autocolant Ambalaj Instrument

Produse similare

Compara