Mici Artificial Suculente în Ghiveci Realiste de Plastic Fals Plante Verzi

Produs nou

In stoc

9.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere:

Acasă/birou Decor - mini plante artificiale sunt concepute pentru acasă și decor de birou.perfect pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, biblioteca, birou, tejghea sau în orice alte locuri pe care doriți să adăugați vitalitate.

Design realist – fals suculente, plante de ghiveci, cu o culoare vie și manopera rafinat pentru realiste și vă oferă un sentiment realist atunci când le atingi.

Sigur si Durabil, de calitate premium, non-toxice PE & EVA material realizat frunze, sol și pp vase în condiții de siguranță și folosirea durabilă și pentru introducerea ușoară în propriile plantat..acestea sunt eco-friendly, în condiții de siguranță pentru om și animalele de companie, și va rămâne în stare proaspătă și frumoasă pentru o lungă perioadă de timp.

Usor de intretinut – acestea sunt foarte usor de intretinut, nu trebuie să le uzi sau de a lua grijă de ei în mod constant.perfect pentru cei care iubesc suculente, dar nu știu cum sau nu au timp să aibă grijă de ei.

Dimensiuni - dimensiuni aproximative (fiecare vas, în cm): Diametru: 6cm / 2.36 inch, Inaltime: 9cm / 3.54 inch.

Pachetul Include:

1 Bucată Artificiale Succulant Plante

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Etichete: plante artificiale în oală, plante artificiale tesatura, africa suculente, omul suculente, de viță de vie artificiale, real artificial suculente, flori wisteria, ins plante artificiale, suculente artificiale, caligrafie islam.

Stilul De Plante bonsai
Plasarea Desktop
Numărul de Pc-uri 1 buc
Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mici Artificial Suculente în Ghiveci Realiste de Plastic Fals Plante Verzi

Mici Artificial Suculente în Ghiveci Realiste de Plastic Fals Plante Verzi

Produse similare

Compara