14*17mm Flatback Acrilice Stras de cristal de cusut constatările de bijuterii Rochie de Mireasa Diy margele

Produs nou

In stoc

41.18lei

Adauga la lista dorintelor

Nume Produs: Flatback Coase Pe Pietre

Pachet: ( 14*17mm )

Culoare Discrepanță

Am făcut meu cel mai bun pentru a trage cel mai aproape de tonurile de culoare ca pot, dar nu vor fi unele de culoare discrepanță.Te rog da - + - alocația pentru culorile prezentate aici ca unele monitoare de calculator pot fi ușor diferite.Măsurare de mână, atât de +-1mm de eroare este permis

Despre Transport

1. Dacă alegeți "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus "expediere.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu oferă informații de transport maritim, dar asigurați-vă că puteți le-a primit.( nu poate fi urmăriți după coletul a plecat din China).Dacă ai nevoie din plin de urmărire ,vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail ",și se adaugă bani pentru urmărire.t pălărie va avea 7-50 zile pentru a ajunge, în funcție de țară. 2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. 3.Te rog nu deschide litigiului în termen de 50 de zile am va rugam sa ne contactati pentru a rezolva aceasta .vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră .

4. Daca comanda dvs. este mai mult decât USD 150 de dolari, va vom oferi Rapid Metoda de Transport maritim în Loc De China Post Air Mail, și nu va percepe un cost suplimentar.

Feedback-ul:

Etichete: Cristale Acrilice, cristale acrilice diamante, galben cristale de gheață, culoare cristale acrilice, colier cristale acrilice, lut cristale de gheață, asortate cristale acrilice, cristale acrilice culori, perdea de cristale acrilice, acrilice chip cristale.

Tip De Produs Strasuri
Numărul De Model FR17
Pietre Tip Liber Strasuri
Forma forma gheață
Nume De Brand TPSMOC
Material Acryl
Technics Coase-Pe
Culoare ABCrystal/Cristal
dimensiune 14*17mm
Utilizarea Pantofi, Garment, Saci
Stil flatback

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

14*17mm Flatback Acrilice Stras de cristal de cusut constatările de bijuterii Rochie de Mireasa Diy margele

14*17mm Flatback Acrilice Stras de cristal de cusut constatările de bijuterii Rochie de Mireasa Diy margele

Produse similare

Compara